Missa inte världsmästerskapet i ishockey 2017

Som vi tidigare nämnde så går det bra att ficka även under den kallare delen på året. Dock kanske det inte är lika roligt att sitta eller stå still vid ett vattendrag när temperaturerna sjunker. Då kan det istället vara trevligt att sysselsätta sig med någon annan trevlig hobby. Till exempel kan det vara laga mat (kanske finns det någonting kvar från årets fångst i frysen?), se en bra film eller följa någon intressant sport.

Ishockey är en sport som intresserar väldigt många. Inom sporten finns en hel rad olika ligor och lag att följa, samtidigt som världens landslag med jämna mellanrum gör upp mot varandra. Var fjärde år sker detta i de olympiska spelen och så ofta som varje år spelas VM. Det svenska landslaget är ett utav de bästa och har flera gånger tagit medalj i spelen. Senast detta skedde var 2014, när man tog brons. Året därförinnan vann man guld efter en final mot Schweiz som slutade 5-1.

Inför ett mästerskap som detta så är det en hel del information att hålla koll på och därför finns det idag bra sajter som hjälper dig med detta. En sådan är Vmhockey.se som presenterar allt ifrån aktuella tabeller och matchtider till de senaste nyheterna och historiska artiklar kring tidigare mästerskap. Sajten går även bra att besöka via mobilen, samt att de har en Facebook-sida där det uppdateras med det senaste som händer.

Nu under hösten har man kunnat följa den relativt nya turneringen World Cup, som även den är lite utav ett världsmästerskap. Skillnaden på denna turnering är dock att det här endast är NHL.spelare som får representera sina nationer, då många spelare får stå över VM eftersom detta pågår under Stanley Cup-slutspelen.

No comments yet.

Leave a Reply